27+28 augustus: 4 keer Edwin Evers Band in ‘t Openluchttheater

0
Edwin Evers Band (foto: PR)

LOCHEM – Na bijna een jaar van oorverdovende stilte gaat het Openluchttheater in Lochem weer open. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus treedt de Edwin Evers Band in totaal vier keer op. Dit gebeurt binnen de dan geldende coronaregels. Op beide dagen zijn er concerten om 18.00 en 21.00 uur.

De Edwin Evers Band is sinds een aantal jaren een vaste waarde in het programma van het theater en zorgt steevast voor een volle bak. Met vier concerten kunnen de aantallen toeschouwers per keer worden gereguleerd.

Bericht van de band

De band start met de ‘Daar Zijn We Weer Tour’. Onderstaand bericht kreeg het Openluchttheater van de band zelf:

Edwin Evers Band
Daar Zijn We Weer Tour

Ja lieve mensen, het ziet er naar uit dat we weer mogen gaan optreden. Daar hebben we met z’n allen heel erg veel zin in. We gaan in augustus en september langs een aantal openluchttheaters met onze Daar Zijn We Weer Tour!  Wat we precies gaan doen…??? Dat is voor ons ook nog een raadsel….(-: Dat klinkt gek maar is afhankelijk van de maatregelen die dan nog gelden. 1 ding staat vast we gaan er een fantastische tour van maken vol muziek en plezier zoals jullie van ons gewend zijn maar dan met 1,5 jaar opgespaarde energie…!!!

We hopen jullie te zien bij onze Daar Zijn We Weer Tour!

Kaartverkoop

Houd voor de start van de kaartverkoop en andere details de website van het openluchttheater in de gaten…