Waar is Suarez?

0
De vermiste Suarez

LOCHEM – De poes Suarez is al sinds 25 juli zoek en eigenaresse Nelly Harkink is ten einde raad. Ze krijgt veel hulp en steun maar dat heeft nog niet mogen baten. Toch geeft ze moed nog niet op. Het is bekend dat vooral echte huiskatten, zoals Suarez, zich vaak goed verstoppen omdat de ‘boze buitenwereld’ ze angstig maakt.

Suarez ontsnapte op 25 juli rond 23.00 uur over de schutting. Normaal is ze altijd binnen of in de afgeschermde achtertuin aan de Prins Willem-Alexanderlaan. De volgende ochtend is ze nog gezien in de buurt van de Prins Constantijnlaan en de Meindert Hobbemalaan. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Nelly Harkink zegt: ,,We fietsen of lopen elke avond en vroege ochtend een rondje door Lochem. Dan is het rustig en mogelijk reageert ze dan op ons geroep als ze ergens verstopt zit.”

Verslag
Via Facebook doet Nelly elke dag verslag van de zoektocht. Daar sprak ze ook de angst uit dat mensen de zwervende Suarez naar binnen hebben gehaald. De poes is overigens gechipt en de eigenaar is via een scan bij de dierenarts makkelijk te achterhalen.

De vermissing van Suarez is inmiddels overal gemeld, zoals bij de Dierenbescherming. Ook zijn flyers in de omgeving opgehangen met de gegevens en een foto van de vermiste poes.

Wie meer weet kan Nelly Harkink bereiken via haar Facebook-account
Daar heeft ze voor de gelegenheid ook haar telefoonnummer openbaar gemaakt.