Korting op bekroonde Medion laptop via LochemsNieuws

0
De Medion Akoya p6645 (bron: medion.com)

(dit is gesponsorde content)
LOCHEM – Toe aan een nieuwe krachtige laptop? De Medion Akoya P6645 i5 laptop is door het computerplatform Tweakers.net verkozen tot beste koop. Via LochemsNieuws is tijdelijk 25 euro extra korting te scoren. De code vind je in de onderstaande advertentie.

Dankzij de Nvidia GeForce MX150 videokaart in deze compacte laptop (15,6 inch scherm) haal je wolf in schaapskleren in huis! Dankzij de laatste nieuwe snufjes op laptopgebied kan je alles doen van werken tot gamen.

Bijna randloos scherm

Het slanke design, de full metal behuiizing en het bijna randloze full HD beeldscherm, voorzien deze laptop van een ongekende luxe. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kreeg het onlangs bij Tweakers het predicaat ‘Beste Keus’.

Heel snel opladen

Ook een pluspunt bij deze laptop is de snellaadfunctie, met de bijgeleverde netadapter is de accu binnen een uur weer van 0% naar 80%* opgeladen, ongekend snel en heel handig voor mensen met een mobiele lifestyle.

Connectiviteit

Omdat de laptop verder ook gewoon voorzien is van onder andere AC Wifi, Bluetooth 5.0, HDMI, USB 3.1 (type C gen 2.), een webcam en een microfoon kom je ook aan connectiviteit niets te kort.

Korting

De kortingscode heeft een beperkte levensduur dus wacht niet te lang. Klik op de advertentie om toe te slaan. Tip: De Akoya P6645 is al afgeprijsd. De 25 euro korting komt daar nog eens bovenop. De korting geldt alleen bij aankoop via de webshop van Medion.

(LochemsNieuws ontvangt bij verkoop van een laptop een commissie. Je helpt ons dus ook een handje. Maar alleen als je de aankoop doet via een klik op de onderstaande advertentie. Houdt onze site in de gaten voor meer van dit soort kortingsacties.)