Jaaroverzicht LochemsNieuws 2018

0
c-2018 LochemsNieuws

LOCHEM – Het jaar zit erop. Tijd om even terug te blikken op wat 2018 ons zoal heeft gebracht. We kregen na de verkiezingen een vernieuwde gemeenteraad en college. Dat college ging ‘on tour’ om te horen wat ‘we’ willen. Ze willen immers Dichtbij en Duurzaam zijn en dingen gaan Doen.

We bakkeleiden over Lidl en trokken aan glasvezel in het buitengebied. We kapten met Zutphen en Het Plein en moesten aan de bak om het alternatief – ‘t Baken – op de kaart te zetten. Het stoof van de droogte maar door een breuk in een persleiding voelden we toch  nog nattigheid. En Bennie Jolink blikte terug op zijn relatie met Lochem… om maanden later te melden dat hij weer terug komt.

Blader door de met de hand geselecteerde highlights in ons jaaroverzicht. Dat kan met de pijltjes op het scherm. Swipen lukt ook, zowel op mobiele apparaten als met de muis op een pc-scherm. Het overzicht gaat van nieuw naar oud, maar wie andersom wil terugblikken bladert gewoon de andere kant op. Achterover leunen en de carrousel automatisch laten draaien kan ook…

En wat 2019 betreft zeggen we graag: ‘Weer komm’n, keune kiek’n!’

Dit jaaroverzicht is niet meer beschikbaar….