Inschrijving bedrijventoernooi De Toekomst geopend

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM – Tafeltennisvereniging De Toekomst houdt eind januari en begin februari weer het jaarlijkse toernooi voor bedrijven en organisaties uit de regio Lochem. Bij dit toernooi staat niet alleen sportiviteit maar ook gezelligheid hoog in het vaandel. Mannen en vrouwen spelen , ongeacht hun leeftijd, met én tegen elkaar.

Donderdagavond
Er wordt getafeltennist op de donderdagavond. De Jan Wissinkhal is dan geopend vanaf 19:45 uur en de wedstrijden vinden plaats van 20:15 tot ongeveer 22:30 uur. Na afloop bestaat de mogelijkheid om gezellig na te borrelen in de sfeervolle kantine van De Toekomst.

Speeldata
Op 11 januari wordt een optionele oefenavond gehouden. De speelrondes worden gehouden op donderdag 19 en 26 januari en op 2 en 9 februari. Er wordt niet volgens een afvalsysteem gespeeld, dus alle teams blijven tot het einde toe in het toernooi.

Teams van drie
Opgeven kan met teams van 3 personen. Meer spelers per team opgeven mag, de teams bepalen dan zelf hoe er wordt gerouleed. Een team mag ook samengesteld worden uit personen van verschillende bedrijven of worden aangevuld met vrienden, partners, buren enzovoorts. Een bedrijf of organisatie mag deelnemen met meerdere teams.

Uiterste opgavedatum is woensdag 11 januari. Inschrijven kan door een team van minimaal 3 personen op te geven via secretaris@lttcdetoekomst.nl.

Eventuele vragen worden beantwoord door Gert Mogezomp (06-10600576) of Jeroen Hoffman (06-20137779).