‘Dubliners’, Dolf Jansen en Op Sterk Water in Schouwburg Lochem [video]

0

LOCHEM – Volgende week staan er 3 voorstellingen op het programma van de Schouwburg Lochem. Op woensdag is dit ‘The Story of the Dubliners’, donderdag is cabaretier en ‘haarkunstenaar’ Dolf Jansen te zien. Vrijdag volgt een voorstelling van de cabaretgroep Op Sterk Water.

Woensdag 7 november 2018, 20:00 uur
Seven Drunken Nights- The Story of the Dubliners
Entree: € 27,50 inclusief (pauze)drankje, exclusief € 3,50 servicekosten per boeking.

‘Seven Drunken Nights’ vertelt het verhaal van de iconische Ierse folkgroep The Dubliners die al 50 jaar overal op de wereld wordt bejubeld.  De cast is virtuoos op zowel instrumentaal als vocaal gebied. Tijdens de show kan ongegeneerd worden mee gegalmd op klassiekers als’The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘Whiskey in tje Jar’ en natuurlijk ‘Seven Drunken Nights’.

Diverse leden uit de cast zijn nauw gelieerd aan de originele Dubliners of hebben met hen op het podium gestaan. De show is naast een eerbetoon aan The Dubliners ook een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

Donderdag 8 november 2018, 20:00 uur
Dolf Jansen – Beeldenstorm
Entree: € 21,50 inclusief (pauze) drankje. Exclusief € 3,50 servicekosten per boeking.

Sinds 1 september speelt Dolf Jansen, zoals eigenlijk elk jaar, een oudejaarsvoorstelliong. Dit is keer is de titel ‘Beeldenstorm’, Daarin gaat het vooral over wat we elke dag, 24/7 over ons heen krijgen, via oude en nieuwe media, socials en a-socials, fake news outlets, de schermpjes van phone en tablet en natuurlijk de tweets van bevriend staatshoofd D. Trump. Een beeld van wie we zijn, met heel veel humor, poëzie en publieksparticipatie tot in de garderobe.

Vrijdag 9 november 2018, 20:00 uur
Op Sterk Water – Hotel
Entree: € 21,00 inclusief (pauze) drankje. Exclusief € 3,50 servicekosten per boeking.

Op Sterk Water is een cabaretgroep bestaande uit cabaretiers, acteurs, muzikanten en theatermakers die zich gespecialiseerd hebben in improcabaret oftwel improvisatietheater. Op aanwijzingen van toeschouwers ontstaat een voorstelling die bestaat uit muziek en sketches. Elke keer volledig nieuw en dus origineel.

Kaartverkoop

Kaarten zijn altijd te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en
met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch (0573 250 051) of bij de kassa.

Dolf Jansen (foto: Vilain & Gai)