Cabaretgroep Enge Buren neemt afscheid met BASTA! [video]

0

LOCHEM – De Gelderse muzikale cabaretgroep Enge Buren zet er na 27 jaar een punt achter met de voorstelling ‘BASTA!’. Deze is op donderdag 5 maart te zien in de Schouwburg Lochem.

Het is inmiddels het 10e seizoen dat de heren in de theaters te zien zijn. Ze zijn bekend geworden door hun hit ‘Pizza Calzone’. Daarnaast waren ze actief op festivals en als straattheater-act.

Veelzijdig

Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zelfgeschreven nummers. Soms hilarisch, soms ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de drie goede zangstemmen is het trio erg veelzijdig. De heren bespelen samen 48 muziekinstrumenten.

Uit het immense repertoire is een geheel nieuw programma samengesteld. Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. Het ene nummer origineel, de ander opgepoetst en aan aangepast aan de tijd. Maar er is ook nieuw werk te horen.

Interactief

De show wordt verrijkt met beelden en anekdotes uit het rijke verleden van Enge Buren. Het publiek wordt interactief betrokken en mag mede bepalen wat er wordt gespeeld.

Donderdag 5 maart in de Schouwburg Lochem. Klik HIER voor meer informatie en het reserveren van kaarten.