Alzheimer Nederland zoekt vrijwilligers in de regio

0
LOCHEM – Alzheimer Nederland zoekt vrijwilligers voor de afdeling Zutphen-Lochem-Vorden eo. Gezocht worden medewerkers voor het maandelijkse Alzheimer Café in Zutphen en mensen die willen helpen om Alzheimer beter op de kaart te zetten via PR-activiteiten en social media.

Een paar uur in de maand is al voldoende om vrijwilliger te kunnen zijn.

Alzheimer Café
Voor het Alzheimer Café in de Driekant Buiten in Zutphen worden mensen gezocht voor de taak van gespreksleider, gastvrouw en beheer van de informatietafel. De maandelijkse bijeenkomsten worden bezocht door mantelzorgers, mensen met dementie en hulpverleners. Tijdens de avonden wordt gesproken over allerlei thema’s rond dementie.

Wie belangstelling heeft of meer informatie wil kan bellen met Carla Brands via nummer 06 46540141 of mailen naar zutphen@alzheimer-nederland.nl

an hulpPR en social media
Verde worden vrijwilligers gezocht die het werk van Alzheimer Nederland in de regio Zutphen, Lochem en Vorden willen promoten. Wie bedreven is in het schrijven van persberichten en wie een website kan onderhouden is welkom. Ook mensen die de weg weten op sociale media en via die weg een netwerk willen opbouwen worden gevraagd te reageren.

Voor deze functies kan contact worden opgenomen met Margot van Heel, telefoon 06- 46540141.

Een uitgebreidere functieomschrijving is te lezen op de website van de regionale afdeling.

  • Ook op zoek naar leden, vrijwiligers of medewerkers voor je vereniging of non-profitorganisatie? Mail de details naar info@lochemsnieuws.nl