Aanrijding tussen personenauto en vrachtwagen

0
Op deze foto is de bij het ongeval betrokken personenauto uiterst links zichtbaar. De vrachtwagen staat daar achter (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM/LAREN – Op de kruising Exel-Tol is vrijdagmiddag rond 15.45 uur een ernstig ongeval gebeurd. Een vrachtwagen en een personenauto kwamen met elkaar in botsing op de met verkeerslichten beveiligde kruising. Twee mensen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Beiden waren inzittenden van de personenauto.

De brandweer moest de auto openknippen om de gewonden te bereiken. Getuigen meldden dat één van de slachtoffers bekneld zat. Informatie over het met de gewonden gaat ontbreekt.

Wegafsluiting

De vrachtwagen raakte een van de verkeerlichten op de kruising van Rengersweg (N332) en Rossweg. Er ontstond in eerst instantie een lange file. Met name het verkeer op de Rengersweg, komende vanuit de richting Laren/A1, stond geruime tijd stil. Later werd hele het hele wegvak tussen de Rossweg en de aansluiting met de Kwinkweerd afgesloten. Alle verkeer werd vanaf dat moment via de Ampsenseweg geleid waardoor de doorstroming weer op gang kwam.

Mede door onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en reparatie van de verkeerslichten duurde de wegafsluiting tot zeker 19.30 uur.