Witkampers verliest; Sportclub Lochem naar remise

0
Foto ter illustratie (Photo by Lesly Juarez on Unsplash.com)

LOCHEM/LAREN – Slechts 1 puntje kwam er in de 5e speelronde van de 3e klasse C in de gemeente Lochem terecht. Witkampers verloor in Gaanderen met 3-1 van VVG ’25 en Sportclub Lochem kwam niet verder dan een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen FC Trias uit Winterswijk.

Witkampers begint moeizaam aan dit seizoen. Uit 4 wedstrijden werden nog maar 2 punten verzameld. Dat brengt de Larenaren vooralsnog op de 3e plek van onderen op de ranglijst. Lichtpuntje: Witkampers heeft nog een wedstrijd tegoed en kan bij winst meteen een sprong omhoog maken.

Koploper

Zondag liepen Larense mannen tegen een snelle 1-0 achterstand aan. Zo’n 10 minuten later bracht Bryan Brummelman de stand weer in balans. In de tweede helft scoorden Karsten Wielers en Ramon Pastoor namens VVG ’25 en was het pleit beslecht. VVG is overigens de koploper in 3C en nog zonder puntenverlies (15 uit 5).

Sportclub Lochem

Sportclub Lochem en FC Trias kwamen in Winterswijk een 0-0 remise overeen. Lochem is licht wisselvallig aan de competitie begonnen. Er staan nu 3 overwinningen, een verliespartij en een gelijkspel op het conto. Daarmee staat de club wel gewoon derde met 12 punten.

Bedreigd

Die plek wordt overigens wel bedreigd door VV Doetinchem dat slecht 1 puntje minder heeft, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. De al genoemde koploper VVG ’25 wordt gevolgd door OBW uit Zevenaar, dat ook nog geen punten heeft gemorst en nog een wedstrijd tegoed heeft.