Spc Lochem verliest; Witkampers krijgt vorstverlet

0
Beeld uit de wedstrijd Spc Lochem - Turkse Kracht (2-4) (foto: Nelly Harkink)

goalLOCHEM/LAREN – Sportclub Lochem heeft zondag (4/12) met 2-4 op eigen veld verloren van Turkse Kracht. Witkampers 1 kwam niet in actie tegen Wijhe ’92 omdat het Larense hoofdveld niet door de keuring kwam.

Lees verder onder de foto…

Beeld uit de wedstrijd Spc Lochem – Turkse Kracht (2-4) (foto: Nelly Harkink)

Evenwicht
Lochem en opponent Turkse Kracht hielden elkaar tot de rust in evenwicht (1-1). Na rust werd het publiek getrakteerd op nog vier doelpunten maar helaas vielen drie daarvan in het mandje van Turkse Kracht. Lochem wist nog slechts één keer te scoren. Beide Lochemse treffers kwamen op het conto van Ruben Boonk.

Tiende
Lochem zakt door de nederlaag van de zesde naar de tiende plek in de klasse 3B. De geel-blauwen hebben 13 punten uit 12 wedstrijden. Dat geldt voor nog 3 teams, waaronder tegenstander Turkse Kracht. Een nieuwe nederlaag brengt het team van trainer William Krabbenborg dus opnieuw in de onderste regionen. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen het hoger geplaatste Warnsvelse Boys.

Witkampers kwam niet in actie omdat het hoofdveld werd afgekeurd. Er waren keuringen om 11 en 12 uur en toen volgde de afgelasting. In 3B werd ook de wedtrijd tussen Heeten en Vaassen afgelast.