Monsterzege Witkampers; Lochem speelt gelijk [video]

0
Ruben Boonk legt aan voor 1-0. Deze video-still wordt zsm vervangen door een foto (bron: Sportclub Lochem / Punkmedia)

LAREN/LOCHEM – Witkampers heeft zondag (21/10) een indrukwekkende 5-1 zege geboekt op Activia uit Twello. Sportclub Lochem morste thuis punten tegen Helios uit Deventer. Het werd 1-1.

Voor rust hielden de Witkampers en Activia – een nieuwkomer in de 3e klasse B – elkaar nog aardig in evenwicht. De Larenaren pakten in 23e minuut wel een 1-0 voorsprong. De overige doelpunten vielen allemaal na rust. Vanaf de 59e minuut schoten de Witkampers binnen 11 minuten 3 keer raak. Pas in de 78e minuut deed Activia iets terug en werd het dus 4-1. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd werd de eindstand bepaald op 5-1.

Lochem
Op sportpark de Elze hielden Sportclub Lochem en Helios elkaar lange tijd in evenwicht. In de 77e minuut leek de thuisploeg aan het langste eind te trekken toen Ruben Boonk scoorde (video hieronder). In de laatste minuut dompelde Helios het blauw-gele legioen in rouw toen Bruisma de gelijkmaker bewerkstelligde.

lees verder onder de video (bron: Punkmedia)…

Stand en programma
Witkampers doet op de ranglijst goede zaken en vindt zichzelf nu terug op de vierde plek. Sportclub Lochem staat 7e. De Larenaren spelen volgende week uit tegen Epe. De Lochemers kunnen bijna met dezelfde bus mee, want ze spelen uit tegen Vaassen.

Hieronder volgt zo spoedig mogelijk een overzicht van alle uitslagen, de stand en het programma voor volgende week in de 3e klasse B.