Home Nieuws Onderwijs Marion Otemann start met remedial teaching en bijles in Stadshuus

Marion Otemann start met remedial teaching en bijles in Stadshuus

0
Marion Otemann start op 1 februari een praktijk voor remedial teaching en bijles in Het Stadshuus (eigen foto)

LOCHEM – Marion Otemann-Dijkman start op 1 februari in Het Stadshuus met een praktijk voor remedial teaching en bijles. Zij helpt kinderen in de basisschoolleeftijd om de leerstof te beheersen en/of zelfvertrouwen te ontwikkelen.

“Ik wil mijn talenten gebruiken om anderen in hun kracht te zetten, te verwonderen en te inspireren”, zo duidt ze haar missie. Een doel is ook om een plezierige sfeer te creëren als voorwaarde om te leren.

Marion Otemann is een ervaren leerkracht. Ze kijkt waar ze kan aansluiten bij de interesses van het kind, zowel in de thuis- als de schoolsituatie.

Logopedie

De Lochemse volgde naast haar opleiding tot leerkracht en remedial teacher ook de opleiding logopedie. Hierdoor is ze meer gespecialiseerd geraakt in taal, spraak, communicatie, houding en stem. De combinatie van kennis en vaardigheden zorgt voor ‘het beste van twee werelden’.

Frisse uitdaging

De lancering van haar eigen praktijk ziet ze als een nieuwe, frisse uitdaging. Ze blijft daarnaast actief in het primair onderwijs als leerkracht van flexpool van het Personeelscluster Oost-Nederland (PON).

Voor meer informatie: www.otemannremedialteaching.nl
Otemann remedial teaching is ook te volgen via Facebook en Instagram.

Exit mobile version