Home Nieuws MKB & Horeca FinanceConsult en TopSalar Laren wordt Praud OndernemersAdvies

FinanceConsult en TopSalar Laren wordt Praud OndernemersAdvies

0
Het kantoor van FinanceConsult aan de Dorpsstraat in Laren

LAREN – FinanceConsult, adviseurs voor het MKB en TopSalar, online lonen en loonadvies uit Laren (Gld) zijn een intensieve samenwerking aangegaan met Praud Accountants uit Ruurlo. Sinds 1 september werken beide advieskantoren onder de naam Praud OndernemersAdvies BV.

De gezondheid van oprichting Johan Ikink van FinanceConsult is een belangrijke aanleiding voor het besluit om samen te gaan. Erwin Mulders, Register Belastingadviseur en eigenaar van Praud Accountants, zal de leiding van de nieuwe organisatie op zich nemen en is vanaf nu het aanspreekpunt.

Solide basis

Erwin en Johan werken al jaren intensief samen op het gebied van lonen en vaktechnische aspecten. Dit dient als solide basis voor de uitbreiding en kwaliteitsverbetering van de dienstverlening.

Johan en Ria Ikink zullen hun werkzaamheden als MKB-adviseur en loonadviseur voortzetten bij de nieuwe organisatie, maar zullen geen deel meer uitmaken van de directie. Daarbij zal Johan, gezien zijn gezondheidsklachten, een (klein) stapje terug doen.

Kantoor Laren blijft

De medewerkers van FinanceConsult en TopSalar blijven allen werkzaam bij Praud OndernemersAdvies B.V. aan de Dorpsstraat 5 te Laren en blijven bereikbaar op telefoonnummer 0573-432230. Daarnaast heeft Praud OndernemersAdvies B.V. een vestiging in Ruurlo, aan de Koolzaad 2.

Meer informatie is te vinden op www.praud.nl

Exit mobile version