De ‘foto-auto’ rijdt in augustus door de gemeente

0
Dit is het soort auto dat de panoramafoto's van de gemeente Lochem maakt (bron: gemeente Lochem/Cyclomedia)

LOCHEM/GORSSEL – In augustus worden weer 360-graden-panoramafoto’s van de openbare ruimte in de gemeente Lochem  gemaakt. De opnamen worden door de gemeente onder meer gebruikt voor inspectie en beheer, handhaving, veiligheid en bij de ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De foto’s worden gemaakt door CycloMedia, een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia opnamen vanaf de openbare weg.

Voorwaarden

De opnamen worden uitsluitend ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder strenge voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of op een andere manier openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel, Nederland.

Meer informatie: www.cyclomedia.com.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here