Hoogste punt nieuwbouw Wila aan Kwinkweerd bereikt

0
Hans Willemsen van Wila hijst de vlag die het hoogste punt van de bouw markeert. Directeur Jan Brunshorst van Kreunen Bouw kijkt toe (eigen foto)

LOCHEM – Sinds januari wordt gewerkt aan de tweede productielocatie van Wila aan de Kwinkweerd. Inmiddels is het hoogste punt bereikt. Dit was aanleiding om de vlag te hijsen. Directeur Hans Willemsen nam deze taak op zich, in aanwezigheid van directeur Jan Brunshorst van Kreunen Bouw. De bouwers kregen een gepaste traktatie.

De Tool; Zo gaat de nieuwe vestiging heten. Door de samenwerking met Kreunen Bouw en Maas Architecten is het een bijna geheel Lochemse operatie. De bouw ligt op schema en de oplevering wordt eind oktober verwacht.

Wila gaat alle kantpersgereedschappen aan de Kwinkweerd produceren. De bestaande locatie aan de Goorseweg zal volledig worden geoptimaliseerd voor de productie van gereedschapshouders en machinedelen. De bestaande gereedschapproductie wordt overgebracht naar de nieuwe locatie.

Kantpersproductiviteit

WILA B.V. ontwikkelt en produceert wereldwijd high-end klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers. Het doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces naar een steeds hoger niveau brengt. Om dit te realiseren werkt WILA wereldwijd samen met de belangrijkste kantpersbouwers, waardoor continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here