Kranslegging Veteranenherdenking Gorssel in kleine kring [video]

0

GORSSEL – De Veteranenherdenking in Gorssel gaat dit jaar niet door vanwege het coronavirus. De bijeenkomst stond gepland op vrijdag 26 juni. Wel is er een kranslegging bij het Indië-monument. Dit gebeurt in een klein gezelschap met enkele kinderen van de Joppeschool.

Zaterdag vanaf 12.00 uur is op de website van de gemeente een verslag met foto’s te vinden.

Hijsen vlag op 27 juni

De VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) roept inwoners van alle gemeenten op om op 27 juni, als de landelijke Veteranendag wordt gehouden, de Nederlandse vlag de hele dag te hijsen. Dit als eerbetoon voor onze oorlogsveteranen.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here