Berkelzomp De Ente vaart weer uit

0
Het botenhuis van Berkelzomp De Ente (eigen foto)

LOCHEM – Berkelzomp De Ente vaart weer. De afgelopen twee maanden bleef het vaartuig door corona aan de ketting, maar sinds afgelopen week mag het weer. Wel zijn er nog een aantal beperkingen qua aantal gasten die mogen meevaren. Ook worden beschermingsmiddelen gebruikt.

De instap bij het botenhuis ‘t Anker (Stijgoord 2) is aangepast om iedereen individueel te laten instappen. De schippers mogen hierbij, vanwege de 1,5-meter-regel, niet helpen. Alle regels zijn te lezen bij de VVV en bij het botenhuis.

Aanmelding

De Berkelschippers staan klaar om de gasten te laten genieten van natuur, flora en fauna én hun humoristische verhalen. De aanmelding loopt als vanouds via de VVV Lochem (tel. 0573 251898). De afvaarten zijn dagelijks om 11.00 uuur (min. 4 pers en max. 5 pers.), 13.30 uur (min . 2 pers en max. 5 pers.) en 15.30 uur (min . 4 pers en max. 5 pers.). De tochten duren ongeveer een uur.

Als de VVV niet bereikbaar is kunnen belangstellenden proberen een tocht te boeken via de schipperstelefoon: 06 14 98 25 52.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here