Bomen Graafschapterrein verplaatst [video]

0

LOCHEM – Dat op het Graafschapterrein wordt gewerkt aan een metamorfose kan weinig Lochemers zijn ontgaan. Dinsdag vlogen er zelfs een aantal bomen door de lucht. Met beleid en uiterste voorzichtigheid uiteraard. Ze kregen een ander plekje op het plein.

Aan het ‘verzetje’ voor de bomen kwam groot materieel te pas. Er was heel ruim om de bomen heen gegraven zodat veel wortels in tact bleven. Of zoals een al wat oudere Lochemer onder toeschouwers opmerkte: “Beste kloete!”

Op de video is te zien hoe een van de bomen een reisje door de lucht maakt.

(Foto: LochemsNieuws)

 

 

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here