AfhaalBieb: een tas met boeken en/of dvd’s

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM – De bibliotheken zijn gesloten, maar vanaf nu is er de AfhaalBieb. Leden van de Graafschap Bibliotheken kunnen via een online formulier hun gegevens en voorkeuren aangeven. Dan worden 5 items verzameld uit de collectie van de bieb en in een tas gestopt. Deze kan daarna op een afgesproken tijdstip worden afgehaald.

De leden kunnen online aangeven welk genre of onderwerp hun voorkeur heeft. Ook kan worden aangegeven of het boeken moeten zijn of dvd’s. Verder zijn groteletterboeken en voor de jeugd stripboeken mogelijk.

Afhalen

De tas kan één keer worden aangevraagd. En leden waarvoor nog reserveringen klaarliggen treffen deze ook aan in de tas.  De bibliotheek neemt contact over dag en tijdstip van afhalen. De tas ligt dan klaar op een tafel. Na het tonen van de lezerspas kan de worden gepakt. Fysiek contact met medewerkers van de bieb is niet nodig.

Link naar het bestelformulier van de AfhaalBieb

Hulp

Wie hulp nodig heeft kan bellen van maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur via 0575 – 51 29 26. Een e-mail naar [email protected] is ook mogelijk.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here