Werk Graafschapterrein naar fase 2

1
Een indruk van hoe het Graafschapterrein er uit gaat zien. Fase 1 is afgerond (Foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Het werk aan het Graafschapterrein – we tekenden ook de benaming ‘Graaf-Schep-Terrein’ op – is fase 2 ingegaan. Sinds begin deze week wordt het achterste gedeelte onder handen genomen. Inmiddels in aan de al afgeronde fase te zien hoe het er uit ongeveer gaat zien.

Het werk wordt in vier fasen uitgevoerd. Het streven is om alles uiterlijk in juni te hebben afgerond. De aanvankelijke parkeerproblemen, en de vrees voor nog meer chaos, zijn door de corona-crisis als sneeuw voor de zon verdwenen. De parkeerplekken zijn momenteel bijna nooit voor meer dan de helft gevuld.

Geasfalteerd

Het gedeelte van het plein naast Albert Heijn is inmiddels weer vrijgegeven. Daar mag weer worden geparkeerd. De rijbaan is geasfalteerd en de parkeerplaatsen voorzien van klinkers. De bushalte is verdwenen en vlakbij die plek zijn gaten in de grond gemaakt voor de afvalcontainers van de milieustraat.

Fase 2 van de werkzaamheden zijn begonnen (foto: LochemsNieuws)

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

1 REACTIE

  1. De vakken zouden wel duidelijker aangegeven mogen worden, alleen aan de voorkant zijn de vakken door blauwe klikkertjes gemarkeerd, de andere reeds klaar zijnde,voor de zijkant van AH en naast de plaats voor afvalcontainers is het klinkerwerk anders en de vakken nauwelijks te herkennen.Ook is de afmeting is aan de krappe kant, gezien de steeds groter worden de voertuigen niet zo slim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here