Lichtpuntje in donkere tijden: buitenconcert bij Hoge Weide

0

LOCHEM – Muzikant Paul Mulder gaf zondagmiddag een speciaal concert bij de Hoge Weide in Lochem. Hij bouwde zijn geluidsinstallatie op op verschillende plekken rond het woonzorgcomplex zodat zoveel mogelijk bewoners konden meegenieten. Dat werd beantwoord met meedeinen en zwaaien.

De bewoners zitten al een hele tijd aan huis gekluisterd. Als leden van de meest kwetsbare groep kunen ze niet naar buiten en ook intern is het contact tot een minimum beperkt. Dat bracht Paul Mulder op het idee om ze een muzikaal hart onder de riem te steken.

De beelden zijn van Dinie Zweverink.

 

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here