Geef ook een tegoedbon voor een knuffel!

0

LOCHEM/GORSSEL – In deze tijden waarin je anderhalve meter afstand tot je medemensen moet houden, merk je pas écht hoe zeer sommige mensen een knuffel verdienen. Mag niet! LochemsNieuws komt nu met de oplossing: de tegoedbon voor een knuffel. Voor als het weer mag van Mark.

Print of mail de bon naar iedereen die volgens jou een knuffel heeft verdiend. Opa, oma, collega, een kanjer in de zorg, een hulpverlener of een goede vriend(in). De ontvanger bepaalt zelf of de knuffel fysiek in ontvangst wordt genomen als het weer mag of dat het bij een virtueel gebaar blijft.

Delen en vermenigvuldigen mag!

Hier is de bon, van LochemsNieuws voor alle lezers:
(klik met rechtermuisknop en dan ‘afbeelding opslaan als’. Daarna is het te printen of te mailen)

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here