Lochem vlagt voor 82-jarige prinses Beatrix

1
De oranje vlag aan de kerktoren wappert ter ere van de 82e verjaardag van prinses Beatrix (foto: Hermina de Vries - bewerking: LochemsNieuws)

LOCHEM – LochemsNieuws kreeg vanochtend vragen van mensen die een rode vlag aan de toren van de Gudulakerk zagen wapperen. Dit blijkt een bij dit grijze weer wat donker uitvallende oranje vlag te zijn. Aanleiding is de 82e verjaardag van prinses Beatrix.

Vlaggenprotocol

Aan de andere zijde van de toren hangt de Nederlandse driekleur. Bij de verjaardagen van de koning Willem Alexander, koningin Màximá en prinses Beatrix mag deze volgens het vlaggenprotocol worden voorzien van een oranje wimpel of samen met een oranje vlag worden gehesen.

 

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here