3 (zachte) G’s on Tour in Kulturhus Laren

0
De 3 (zachte) G's (foto: PR)

LOCHEM – In Kulturhus Laren is op zaterdag 8 februari de voorstelling ‘3 (zachte) G’s on Tour’ te zien. Gerrie Smits, Sem van den Borne en Bram Martens maken deel uit van een nieuwe lichting cabaretiers uit Noord Brabant.

Begonnen als comedians in rokerige achterafzaaltjes van Maastricht tot Delfzijl en veel optredens in rookvrije cultuurhuizen en kleine theaters in het zuiden des land, staat het trio nu samen op één podium. ‘Brabanders over hun geliefde Brabant, waar de nachten vaak lang, de dagen soms saai en de comedians en cabaretiers met heel veel zijn’, zo schrijven ze zelf.

Info

Zaterdag 8 februari, 20.00 uur.
Kaarten á € 12,50 zijn te koop in het Kulturhus of te reserveren via bankoverschrijving: NL22RABO0334850061 tnv St. Kulturhus ’t Kruispunt.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here