Nieuwe Facebookpagina van VVV Lochem

0
Screenshot van de nieuwe Facebookpagina van de VVV Lochem

LOCHEM – Een eigen website van de VVV Lochem werd al eerder gelanceerd. Nu is er ook een eigen Facebookpagina. Voortaan publiceert de VVV alle berichten daar in plaats van op de pagina van Eigenzinnig Lochem.

Wie de hierboven gemarkeerde link volgt komt op de goede pagina terecht. Via de zoekfunctie van Facebook komt vaak nog een oude VVV-pagina tevoorschijn. Deze wordt niet meer bijgehouden. Verwijderen lukt ook niet omdat de beheerder ongekend is.

Herkenbaar

De nieuwe en dus enige echte Facebookpagina is herkenbaar aan het bekende VVV-logo dat linksboven aan de pagina prijkt. Op de verweesde oude pagina staat op die plek een foto van de entree van het oude stadhuis waar de VVV gevestigd is.

De website van de VVV is te bereiken via DEZE link.

 

 

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here