Beginnerscursus Lochemse EHBO

0
Binnenkort start een nieuwe EHBO-cursus voor beginners (foto: EHBO Lochem)

LOCHEM – Iedereen kan te maken krijgen met een klein of groot ongeval in de thuissituatie, op straat, bij het sporten of op het werk. Wie een EHBO-cursus heeft gevolgd kan op zo’n moment de juiste handelingen verrichten. Daarom start de afdeling Lochem van de EHBO in oktober een beginnerscursus.

12 avonden

Het cursusprogramma bestaat uit twaalf avonden. Daarbij komen zowel de theoretische kennis als verbandleer en praktische vaardigheden aan de orde. Reanimatie en AED-bediening vormen een belangrijk onderdeel van de cursus. De cursus wordt afgesloten met een officieel EHBO-examen.

Kosten

De lessen vinden op donderdagavonden plaats in basisschool De Vennegötte in Lochem. De kosten bedragen € 150; dit is inclusief lesmateriaal en examen. Veel zorgverzekeraars vergoeden deze cursuskosten.

Aanmelding

Wie belangstelling heeft voor de EHBO-cursus kan tot 20 september een mail met
contactgegevens sturen naar [email protected] Nadere informatie over de cursus wordt verstrekt door Annemarie Stokkink, telefoon 06-23582590.

Algemene informatie over de EHBO-afdeling Lochem is te vinden op www.ehbolochem.nl.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here