VVV Lochem lanceert nieuwe website

0
De nieuwe website van de VVV (bron: www.vvvlochem.nl)

LOCHEM – De VVV Lochem lanceert maandag (1 juli) een splinternieuwe website. VVV en gemeente Lochem hebben ervoor gekozen om aan te sluiten bij het online-platform van de Stichting Achterhoek Toerisme (StAT). Door de komst van het VVV Inspiratiepunt Lochem, eveneens in samenwerking met StAT, ontstaat zowel online als offline dezelfde uitstraling.

De afgelopen 2 jaar linkte het adres vvvlochem.nl door naar eigenzinniglochem.nl. Dit is nu niet meer het geval. Uit recent onderzoek bleek dat die laatste site zelfs onder de eigen inwoners maar weinig bekendheid genoot.

Agenda

Op de nieuwe website van de VVV is uiteraard alle toeristische informatie over de gemeente Lochem te vinden. Maar ook de evenementenagenda is er te raadplegen. Evenementen worden gratis geplaatst in de agenda. Een mailtje naar de VVV is voldoende voor een vermelding.

De VVV is een vereniging. Alle leden worden vermeld op de nieuwe site.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here