Trouwe vrijwilligers Hoge Weide in ‘t zonnetje

0
Vlnr: Marianne Kromkamp, Willy van der Steen, Ad Smeets (raad van bestuur), Gerda Stokreef, Willy Hietbrink, Geertje ten Pas. Gerda Mennink en Truus Eitens (vrijwilligerscoördinator). Op de foto ontbreekt Liesbeth Hoevers.

LOCHEM – Bij woonzorg- en verpleegcentrum de Hoge Weide aan de Zwiepseweg werken naast professionals ook heel veel vrijwilligers. Die worden gekoesterd en dat werd maandag (10/12) tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond nog eens onderstreept. Daar werden 7 mensen extra in het zonnetje gezet omdat ze al heel lang goed werk doen.

De Hoge Weide heeft 177 vrijwilligers en het grootste deel daarvan was maandag van de partij. Er was een stamppotbuffet en muziek van Deja Vu. De vrijwilligers zorgen ervoor dat de bewoners van de Hoge Weide een beetje extra aandacht krijgen.

Jubilarissen
Van de 7 jubilarissen waren er 6 aanwezig (zie foto). Geertje ten Pas en Liesbeth Hoevers zijn al 25 jaar vrijwilliger. De laatstgenoemde was er niet bij en ontbreekt dus op de foto. Verder waren er 5 vrijwilligers die zich al 12,5 jaar inzetten. Dit zijn: Marianne Kromkamp, Willy van der Steen, Gerda Stofreef, Willy Hietbrink en Gerda Mennink.

Vrijwilligers gezocht
De Hoge Weide is overigens altijd op zoek naar meer mensen die zich belangeloos willen inzetten. Belangstellenden kunnen terecht bij vrijwilligerscoördinator Truus Eitens. Haar mailadres is: T.eitens@szmk.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here