Staf- en Mijterfestival opnieuw mooi kinderfeest [fotogalerij]

0
Staf- en Mijter Weekend 2018 (foto Jorrit van de Kolk)

LOCHEM – Het Staf- en Mijterfestival dompelde Lochem weer een weekend lang in sinterklaassfeer. Beide dagen waren er veel mensen op de been. De goedheiligman arriveerde zaterdagmiddag met zijn stoomboot aan de Hanzeweg.

Vanaf de kade in het Twentekanaal ging het in optocht richting Kleine Markt. In het oude stadhuis zetten veel kinderen hun schoen. Die kon zondagmiddag weer worden opgehaald en uiteraard met gepaste vulling.

Zondag stond de Kleine Markt vooral in het teken van demonstratie van plaatselijke verenigingen en fitness-centra. De bezoekers hadden de keus: kijken of meedoen. De inwendige mens kon tevreden worden gehouden met vaste en vloeibare lekkernijen die werden aangeboden.

De foto’s in de onderstaande kleine fotogalerij zijn beschikbaar gesteld door fotograaf Jorrit van de Kolk:

 

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here