Opnieuw prijzen voor producten van Slagerij Sieverink

0
Erik Nijenhuis van Slagerij Sieverink met de in Arnhem behaalde prijzen (eigen foto)
LOCHEM/ARNHEM – Slagerij Sieverink uit Lochem heeft maar liefst 3 prijzen gewonnen tijdens de 44e nationale slagersvakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Dit is de grootste landelijke rookworstwedstrijd.
 
Slagers en worstmakers uit heel Nederland namen deel aan deze vakwedstrijd. Een deskundige jury keurde de producten op uiterlijk, vorm en kleur, aanzien snijvlak en op structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie. De producten krijgen van de organisatie een nummer. Een naam van de maker wordt niet vermeld. Zo weten de juryleden die de keuring uitvoeren niet van wie de ingezonden producten zijn, zodat een onafhankelijke beoordeling is gegarandeerd.
 
Drie keer goud
Slagerij Sieverink kreeg afgelopen weekend liefst drie keer goud tijdens de uitreiking in Arnhem voor:  Runderrookworst, Boerenknakworst en Zuurkooltaartjes.  De slagerij aan de Markt in Lochem staat al sinds jaar en dag bekend om zijn verse worst, rookworst en maaltijden. Bij Slagerij Sieverink zijn ze natuurlijk erg trots op deze prijzen en Erik Nijenhuis zegt: ,,Het is een kroon op ons werk!”
Sieverink viel een jaar geleden ook al in de prijzen tijdens soortgelijke wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here