Diefstal portemonnee 74-jarige Lochemse vanavond in Opsporing Verzocht

0

LOCHEM – In Opsporing Verzocht wordt vanavond (dinsdag 2/10) aandacht besteed aan de diefstal van de portemonnee van een 74-jarige vrouw, op 20 maart van dit jaar. Dit gebeurde in een winkel in de Molenstraat. De politie zoekt in verband hiermee twee mannen.

De portemonnee zat in een handtas die de vrouw op haar rollator had staan. Op camerabeelden is te zien dat twee mannen zich verdacht ophouden in de buurt van de vrouw. Een van hen buigt een paar keer richting rollator en weet de portemonnee te pakken. Daarna verdwijnen de mannen uit de winkel.

De uitzending van Opsporing Verzocht begint om 20.30 uur. Wie niet in de gelegenheid om naar de rechtstreekse uitzending te kijken kan na afloop de bewakingsbeelden vinden op de website van het programma.

Tips voor de politie? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here