Achterhoek FM is op zoek naar nieuwe mensen

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM – Achterhoek FM, de lokale omroep voor de gemeente Lochem, is op zoek naar nieuwe mensen voor alle facetten van het radio maken. Presentatoren, redactieleden en technici zijn meer dan welkom, maar ook wordt gezocht naar nieuwe bestuursleden.

Voorzitter Theo Hesselink wil erg graag in contact komen met mensen die zin hebben om allerlei programma’s te maken. De voorkeur gaat momenteel uit naar mensen die de gemeente goed kennen en daar een netwerk hebben. Maar doorslaggevend is dit niet.

Technici
Wat betreft de technici is de omroep zeker ook op zoek naar mensen die handig zijn op het gebied van ICT. Hesselink zegt: ,,Als we niet live uitzenden komen de muziek en de nieuwsbulletins bijvoorbeeld uit de computer. Die moet goed ingesteld worden zodat alles blijft doordraaien. Daar zoeken we ook mensen voor.”

Programma’s
Achterhoek FM brengt zowel informatieve programma’s als amusement. Te denken valt aan regionaal nieuws, sport en muziekprogramma’s in verschillende genres. Ook mensen die slechts weinige uren beschikbaar zijn, zijn welkom.

Reageren?

We zich als vrijwilliger wil inzetten voor de lokale omroep of wie eerst meer wil weten over de mogelijkheden kan via mail contact opnemen met Theo Hesselink: [email protected]

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here