Overval AVIA Lochem in Bureau GLD

0
De politie zette het tankstation na de overval af (foto: LokaalGelderland.nl)

LOCHEM – Het opsporingsprogramma Bureau Gelderland besteedt vanavond (woensdag 18/4) aandacht aan de overval op het AVIA tankstation in Lochem. Daar worden onder meer beelden van bewakingscamera’s getoond.

De overval had plaats op dinsdag 27 februari rond 7.00 uur in de ochtend. Twee gemaskerde overvallers bedreigden toen een medewerker van het tankstation. De overval duurde in totaal minder dan een minuut. Wat er is buitgemaakt is nog niet bekend gemaakt.

De politie heeft mensen in Lochem die zijn aangesloten bij Burgernet vanochtend een oproep gestuurd om te kijken naar Bureau Gelderland. De uitzending wordt uitgezonden om 17.20 uur en wordt daarna elk uur herhaald.

Na de uitzending staan de items ook op de Facebookpagina van Bureau GLD. De politie vraagt mensen die tips hebben contact op te nemen via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here