Lochem werd wakker met flink pak sneeuw [fotogalerij]

1
(foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Een on-Hollands harde en langdurige sneeuwbui kleurden de regio in de nacht van donderdag op vrijdag wit. Voor sommige weggebruikers kreeg werd het echt ‘vrijdag de dertiende’. In de gemeente gold dat in ieder geval voor de automobilist die in alle vroegte tussen Laren en Harfsen met zijn auto in de sloot belandde.

(foto: Monique Schutte)

De situatie op de doorgaande wegen was later in de ochtend weer redelijk tot goed. Op wegen in het buitengebied en op lokale wegen en straten bleef het uitkijken geblazen.

Sneeuwpret
Naast ongemak was er vooral veel sneeuwpret. LochemsNieuws verzamelt foto’s van lezers en voegt die toe aan de onderstaande fotogalerij. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur ‘m naar: [email protected] .

Ga met de muis over de getoonde foto om de naam van de fotograaf/inzender te zien. Sneller bladeren? Klik rechts op de foto om vooruit te gaan. Klik links om terug te bladeren:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ sortorder=”15,13,16,18,9,8,10,11,12,17,14″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”7″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

1 REACTIE

  1. het is geen on Hollandse maar een oeroude Hollandse sneeuwbui tot 2003 kwamen deze buien regelmatig voor in Lochem vaak nog erger dan deze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here