Salland Zorgverzekeringen blijft sponsor Sportverkiezing Lochem

0
(foto: pixabay.com)

LOCHEM – Salland Zorgverzekeringen is voor het derde achtereenvolgende jaar de hoofdsponsor van de Sportverkiezing Lochem. De zorgverzekeraar uit Deventer zet zich al een aantal jaren in voor sportverenigingen in de regio.

Met de Salland Clubactie krijgen sportclubs de kans om een extraatje te scoren voor in de clubkas. Daarnaast laat de verzekeraar mensen kennis maken met sport door de Sportzoeker aan te bieden; een online test waarmee mensen erachter komen welke sport het beste bij ze past. Deze sport mogen ze vervolgens uitproberen bij een club naar keuze, bijvoorbeeld één in Lochem.

Meer informatie is te vinden op www.sportverkiezinglochem.nl.

Steun LochemsNieuws en doneer!

LochemsNieuws is gratis. Om de onkosten te dekken vragen we een vrijwillige donatie. Dit kan al vanaf 1 euro. Via de knop hieronder regel je het snel en veilig via iDeal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here